Sidevisninger i alt

onsdag den 19. september 2012

At rejse er at leve



Elsker at rejse. Har i år været i Filippinerne og i Canada, har dog valgt en tur til Filippinerne fra her til December pga. skolen.
Så rejser først igen til februar! 

Turen går til Prag med min skøre klassen, resten af gymnasiet og selvfølgelig alle de andre gymnasier som også skal afsted i uge 7.  Rent ud sagt så er det primært en druktur. Men vi skal selvfølgelig også se lidt af byen (selvom jeg har hørt den skulle være ret kedelig) og vi skal hygge en masse, ud og spise god mad. Og så ellers bare i byen, feste, danse, drikke og have det sjovt! Glæder mig rigtig meget. 

Til April skal vi på studietur hele klassen sammen med 2 lærer til Italien, nærmere sagt Rom! Er sikker på at det også bliver en fantastisk tur! Vi har det rigtig godt sammen i vores klasse på trods af vi er meget forskellige. Vil nærmest sige vi er som en stor søskendeflok. Vi kan skændes og diskutere i det ene modul, og grine og hygge i det andet modul. Da det jo er en studietur skal vi selvfølgelig nok have en eller anden form for undervisning, og en se masse ting. Men regner med der også bliver plads til lidt sjov og ballade. Det har vi ihvertfald gået og planlagt, os elever hehe.


Et billede fra før gallafesten i maj (i 1g)  Dog er hele klassen ikke med på billedet
2F 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar